Tjenester

Personbil, lastebil, traktor – eller kanskje trillebår? Vi kan hjelpe deg med dekk og montering til de aller fleste kjøretøy. Vi fører også Agip og MPM oljer, batterier fra Sønnak og Hankook, og skaffer det aller meste av bildeler og -rekvisita.

Vi driver med de fleste typer dekk, alt fra tralledekk/smådekk, personbil/varebil, lastebil/buss til Landbruk. Vi fører mange dekkmerker i alle dimensjoner. Pris får du på forespørsel – stikk innom for en prat, ring oss på 625 72 381 eller send en epost til tilbud@stangedekkservice.no.

Olje og batterier

Lenge siden forrige oljeskift? Eller trenger du nytt batteri? Vi fører Agip og MPM oljer, samt batterier fra Sønnak og Hankook. Ring oss gjerne og bestill på forhånd, så vi kan være sikker på at vi har det du trenger på lager.

Bildeler og bilrekvisita

Vi fører både bildeler og bilrekvisita og kan få tak i det aller meste – uansett om du trenger bremseskiver, poleringssett, eller kanskje noe helt annet. Spør oss!

Dekk til kassering

Du kan også levere komplette hjul (dekk montert på felg) som skal kasseres hos oss. Dette koster kr 15,- pr hjul til person- og varebil, og kr 60,- for latstebilhjul, landbrukshjul og lignende.

Trenger du veibeskrivelse? Trykk her:

Kart